Politica de retur - Home Paradise

Homeparadise.ro Homeparadise.ro
Politica de retur

În conformitatea cu OUG 34/2014, Cumpărătorul beneficiază de un termen de 14 zile (din ziua în care Cumpărătorul a intrat în posesia fizică a produselor) pentru a se retrage din Contract fără invocarea niciunui motiv cu condiția să suporte costurile de la cheltuielile de returnare, iar contravaloarea produsului va fi returnat Cumpărătorului în termen de 14 zile calendaristice după recepționarea coletului returnat.

Pentru ca returnarea să fie acceptată este necesară înștiințarea Vânzătorului prin e-mail pe adresa info@homeparadise.ro, și returnarea tuturor obiectelor și documentelor care au fost expediate (cutia, certificatul de garanție, produsul, factura, etc). Taxa pentru returnarea Produselor este de 200 de Lei, plus se calculează și se adaugă o taxă de 7 Lei/km.

În cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri (după evaluare) o sumă din valoarea produsului.

Produsele realizate conform instrucțiunilor clientului / produsele configurate special nu pot fi returnate.
În cazul în care aveți nevoie de alte informații, vă rugăm să ne scrieți la adresa: info@homeparadise.ro. Puteți completa formularul de retur și trimite către aceeași adresă de email: info@homeparadise.ro. Descărcați formularul de retur pentru produsele Home Paradise achiziționate de pe www.homeparadise.ro aici: Formular retur.

Mai multe informații puteți citi aici: Termeni și condiții

Newsletter
Contact
Mobila "Home Paradise" este o adevărată poartă către un interior exclusivist, contemporan și unic, într-o continuă evoluție și dezvoltare. Achiziționarea mobilierului nostru creează o atmosferă deosebită, transformând orice interior într-un spațiu de excepție.
Copyright © 2022 HOME PARADISE SRL
EXCLUSIVE BRANDS
btz webdesign
0754 335 428
info@homeparadise.ro
Cârța, sat Cârța, str. Fabricii, nr 100, jud. Harghita
ANPC
ANPC
Copyright © 2022 HOME PARADISE SRL
EXCLUSIVE BRANDS
btz webdesign