Livrare gratuită - Home Paradise

Homeparadise.ro Homeparadise.ro
Livrare gratuită

Produsele se pot ridica de la depozitul Vânzătorului, sau se pot livra la adresa Cumpărătorului aflată pe Comandă, prin intermediul serviciilor oferite de companii de curierat rapid, sau folosind echipa proprie de livrare. Produsele se vor afla în ambalajul lor original și vor fi asigurate. Toate produsele se vor livra montate, cu excepția celor care necesită montaj (gen paturi, mese, dulapuri haine).

În cazul în care termenul de livrare solicită o extindere, Cumpărătorul va fi anunțat de Vânzător privind problema apărută, iar în cazul în care Produsul nu mai este disponibil Vânzătorul neputând executa Comanda, va informa Cumpărătorul și va rambursa banii achitați în termen de 14 de zile calendaristice.

Produsele sunt făcute la comandă și există posibilități multiple de culori, finisări, antichizare, mânere, tip stejar, iluminare, etc. Tocmai din cauza asta nu există posibilitatea stocării produselor iar termenul de livrare este de 8 săptămâni. Excepții pot fi produsele sub meniurile SALES și REFURBISHED.

În cazul în care Vânzătorul primește informații greșite privind facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral Contractul.

Transportul este gratuit în toată țara începând de la suma de 8000 de Lei. Pentru comenzile sub această sumă se va percepe taxă de livrare, care este de 200 de Lei.

Newsletter
Contact
Mobila "Home Paradise" este o adevărată poartă către un interior exclusivist, contemporan și unic, într-o continuă evoluție și dezvoltare. Achiziționarea mobilierului nostru creează o atmosferă deosebită, transformând orice interior într-un spațiu de excepție.
Copyright © 2022 HOME PARADISE SRL
EXCLUSIVE BRANDS
btz webdesign
0754 335 428
info@homeparadise.ro
Cârța, sat Cârța, str. Fabricii, nr 100, jud. Harghita
ANPC
ANPC
Copyright © 2022 HOME PARADISE SRL
EXCLUSIVE BRANDS
btz webdesign